Hoe maak ik een demo account aan voor een klant

Reseller related
1. Ga naar het reseller portal via reseller.tdmsignage.com en login met de reseller credentials.

2. Klik op de "plus" knop aan de rechter zijde om een nieuwe klant aan te maken.

3. Vul alle velden in en klik op "opslaan". De administrator details rechts zijn de inloggegevens voor de eindgebruiker voor de designer.

4. klik op "demo licenties" in het klantenoverzicht om de demo licenties toe te voegen aan de klant.

5. Verstuur de inloggegevens voor de designer naar de klant.

Add Feedback